اشتباها رایج در اسباب کشی خانه

اسباب کشی موضوعی که حداقل یکبار با آن در زندگی خود روبه رو بوده اید از بسیاری شنیده اید که در هنگام اسباب کشی فلان اشتباه را نکنید و یا فلان کار را در انتهای اسباب کشی انجام دهید در این مقاله سعی داریم 16 اشتباه رایجی که در اسباب کشی و جابه جایی وسایل خانه مرسوم میباشد را برایتان شرح دهیم تا با رعایت این نکات اسباب کشی راحت و بدون دغدغه داشته باشید.

با توجه به وضع کنونی اقتصادی و گران شدن وسیله های خانه باید در بسته بندی و حمل و نقل آن ها بسیار دقت نمود زیرا هر اشتباهی در اسباب کشی و جابه جایی وسایل خانه به منزل جدید باعث ایجاد خسارت های زیاد مالی برای ما خواهد شد پس بسته بندی و حمل و نقل وسیله ها در اسباب کشی مهم ترین بخش از هر اسباب کشی میباشد که باید در آن اشتباهات را به حداقل رساند تا مشکلی برای وسیله های خانه بوجود نیاید.

با ما در این مقاله همراه شوید تا 20 اشتباه رایج در اسباب کشی و جابه جایی وسایل خانه را با یکدیگر مرور نماییم.

 

  • خرید کارتن های آکبند و نو برای اسباب کشی

    یکی از اشتباهات رایج در اسباب کشی و جابه جایی وسایل خانه تهیه کارتن های آکبند به جای خرید کارتن های استوک میباشد.
    با توجه به بالا رفتن قیمت ورق کارتن هزینه ساخت و تولید آن نیز طبیعتا بالا میرود به عنوان مثال در تاریخ انتشار این محتوا قیمت کارتن 60-40-40 آکبند 35 هزار تومان میباشد در حالی که کارتن استوک برکپ 60-40-40 به قیمت 22 هزار تومان به فروش میرسد. شاید این سوال برای شما ایجاد شود که کارتن های استوک دارای پارگی و یا مشکل میباشند اما باید بگویم که اصلا اینطور نمیباشد کارتن های استوک آوید کارتن تنها یکبار پر میباشند و آن نیز به صورت کارخانه به کارخانه بوده است به عنوان مثال کارتن برکپ که درب آب معدنی درون آن به کارخانه آب معدنی ارسال میشود و پس از خارج شدن درب آب معدنی بسته بندی و در اختیار ما قرار میگیرد و تقریبا میتوان گفت هیچ تفاوتی با کارتن های آکبند ندارند.

  • دسته بندی و مرتب نکردن وسیله ها قبل از جابه جایی

یکی از اشتباهات بزرگ در اسباب کشی و جابه جایی منزل دسته بندی نکردن وسیله ها قبل از قرار دادن آنها در کارتن های میباشد . شما با دسته بندی نکردن وسیله ها فقط و فقط کار را برای خود سخت تر خواهید کرد و در چیدمان منزل جدید دچار سردرگمی خواهید شد پس توصیه ما این است که قبل از قرار دادن وسیله ها درون هر کارتن اقدام به دسته بندی آن ها نموده تا هنگام خارج کردن آن ها دچار در دسر نشوید برای مثال وسیله های اتاق خواب را درون کارتن هایی مشخص قرار دهید و پس از جابه جایی به خانه جدید آن جعبه ها را درون اتاق خواب قرار دهید تا متوجه شوید که وسیله های مربوط به اتاق خواب داخل کارتن های داخل اتاق خواب میباشد.

  • طلا و جواهر و پول نقدر را خودتان حمل کنید

یکی از اشتباهات بزرگ در اسباب کشی خانه قرار دادن طلا و یا اشیا گران بها در اختیار شرکت های حمل و نقل وسایل منزل میباشد .

همیشه به این نکته توجه داشته باشید که اشیا گران بها و پول نقد موجود در منزل را فقط و فقط خودتان به منزل جدید منتقل کنید و پس از انتقال آن به منزل جدید آن ها را در جایی مطمین قرار دهید در بسیاری از موارد دیده شده که پس از قرار گرفتن اشیا قیمیتی در اختیار شرکت های باربری موجود گم شدن و یا کم شدن آن ها شده است و شرکت های حمل و نقل نیز در قبال اشیا قیمتی هیچ گونه مسیولیتی را بر عهده نخواهند گرفت پس توجه به این نکته که اشیا قیمتی و پول و طلا و جواهر را فقط خودتان به منزل جدید منتقل کنید.

  • حمل طلا و پول در اسباب کشی
    حمل طلا و پول در اسباب کشی

    حتما از بر چسب بر روی کارتن های خود استفاده کنید

شاید برای شما پیش آمده باشد که پس از جابه جایی به منزل جدید و باز کردن کارتن های وسایل با صحنه شکسته شدن وسایل حساس خانه مواجه شده باشید و یا حتی پس از جابه جایی به خانه جدید با تعداد زیادی از کارتن ها برخورد کرده باشید که ندانید کدام وسیله داخل کدام کارتن ها میباشد .

یکی دیگر از اشتباهاتی که در اسباب کشی و جابه جایی خانه بسیار به چشم میخورد بر چسب نزدن بر روی کارتن ها وسیله ها میباشد شما با برچسب زدن و یا حتی نوشتن اطلاعاتی درباره محتویات هر جعبه میتوانید به راحتی پس از جابه جایی به منزل جدید اقدام به چیدمان منزل کنید و همچنین با زدن برچسب شکستنی و یا نوشتن آن با ماژیک در هنگام جابه جایی حواستان بیشتر به آن جعبه ها باشد. پس این نکته را فراموش نکنید حتما از برچسب و یا با استفاده از ماژیک اطلاعات وسایل مربوط به هر کارتن را بر روی آن یادداش کنید.

  • برچسب شکستنی روی کارتن
    برچسب شکستنی روی کارتن

    کمک گرفتن از شرکت های باربری مطمین و دارای جواز

حتما به این نکته توجه داشته باشید که برای حمل و نقل اسباب منزل خود به هر شرکت باربری اعتماد نکنید و حتما از شرکت های معتبری که دارای مجوز های و پروانه های حمل و نقل اسباب میباشند کمک بگیرید .

  • خانه جدید را قبل از حمل بار آماده و مرتب کنید

یکی از نکات مهم که در بسیاری از موارد رعایت نمیشود آماده کرده خانه جدید جهت اسباب کشی میباشد . برای مثال در صورتی که سیستم برق خانه جدید دارای مشکل باشد و در سیستم روشنایی خانه اختلال ایجاد نمایید پس از انتقال وسایل به خانه جدید ممکن است که شما نیاز به تعمیر اساسی این مشکل داشته باشید و در مواردی شاید نیاز به کندن دیوار نیز شوید حال با ورود این همه وسیله و کارتن کار شما بسیار سخت تر خواهد شد و ممکن است به وسایل منزل شما نیز آسیب برسد پس یکی از نکات مهم در اسباب کشی و جابه جایی خانه آماده کردن خانه و مرتب کردن آن از قبل میباشد.

  • کودکان و سالمندان را از اسباب کشی دور نگه دارید

    یکی از اشتباهات رایج در اسباب کشی و جابه جایی خانه دخالت دادن کودکان و سالمندان در این کار است برای مثال ممکن است از فزرند خود بخواهید که فلان وسیله را به ماشین حمل بار انتقال دهد اما یکی از بزرگترین اشتباهات همین کار میباشد.

بهترین تصمیم در هنگام اسباب کشی این است که کودکان و سالمندان از محیط اسباب کشی دور باشند برای مثال میتوانید فرزند خود را نزد یکی از آشنایان بگذارید و پس از حمل و جابه جایی خانه به خانه جدید ببرید و تا حد امکان سالمندان را نیز این استرس اسباب کشی دور نگه دارید.

  • دخالت ندادن کودکان در اسباب کشی
    دخالت ندادن کودکان در اسباب کشی

    بیمه ماشین حمل باربری

حتما به این نکته توجه داشته باشید که شرکت های باربری معتبر در هنگام بستن قرار داد با شما به بیمه وسایل منزل شما اشاره داشته باشند و در قرار داد فی ما بین تاکید به سالم رسیدن وسیله ها به منزل جدید قید شود. با توجه به قانون حمل بار تمامی شرکت های باربری اسباب موظف به بیمه وسیله های منزل شما و پرداخت خسارت در صورت رسیدن آسیب به آن ها میباشند.

  • زمان مناسب را برای اسباب کشی انتخاب کنید

    بسیاری از مردم معمولا اسباب کشی خود را به فصل تابستان موکول مینمایند که با توجه به تعطیل بودن مدارس و دردسر های اسباب کشی مشکلی برای فرزندشان پیش نیاید و توصیه ما نیز انجام اسباب کشی در فصل تابستان میباشد.

در اسباب کشی باید سعی شود که از حمل اسباب در ساعات پایانی روز اجتناب شود زیرا باعث ایجاد مشکلات فراوانی خواهد شد و همچنین روز قبل از انجام این کار شرایط آب و هوایی مورد بررسی قرار گیرد و در صورت بارانی و یا برفی بودن آن روز از انجام اسباب کشی بهتر است منصرف شوید.

  • اسباب کشی در اخر هفته ممنوع

شاید اگر شما در شرف اسباب کشی منزل خود هستید به این موضوع فکر کرده باشید که مناسب ترین زمان برای انجام این کار اخر هفته میباشد اما این فکر کاملا اشتباه میباشد.
در روزهای آخر هفته با توجه به حجم بالای کار شرکت های باربری اماکان این وجود دارد که شما ماشین برای حمل بار و یا نیروی متخصص حمل بار را به راحتی پیدا نکنید و اگر هم این کار امکان داشته باشد هزینه انجام آن شاید بسیار بیشتر از روزهای دیگر باشد . پس توصیه ما این میباشد که اسباب کشی خود را در روزای وسط هفته انجام دهید.

  • استفاده از کارتن سه لایه بی کیفیت اسباب کشی و جابه جایی وسایل خانه

ممکن است که شما برای کم کردن هزینه های اسباب کشی و حمل اسباب به خانه جدید برای بسته بندی وسایل منزل خود اقدام به تهیه کارتن های سه لایه بی کیفیت کنید اما این نکته را در نظر بگیرید کارتن های 3 لایه به هیچ وجه مناسب بسته بندی وسایل منزل نیستید مگر برای بسته بندی وسیله های سبک و کم حجم شما ممکن است با تهیه کارتن سه لایه از هرینه های خود کم کنید اما این نکته را در نظر داشته باشید با آسیب رسیدن به یک وسیله منزل ممکن است مابه تفاوت کارتن سه لایه و پنچ لایه بسیار کمتر از آسیبی که به وسایل شما میرسد باشد.

  • هزینه حمل و نقل را به طور کامل از شرکت های حمل و نقل جویا شوید

    در هنگام بستن قرار داد با شرکت های حمل و نقل هزینه کامل حمل اسباب منزل خود را جویا شوید معمولا این هزینه به چند فاکتور که شامل

  • نوع ماشین حمل و نقل
  • تعداد کارگر برای حمل اسباب
  • تعداد طبقات منزل برای بالا بردن وسیله ها

بستگی دارد پس حتما این موضوع را در نظر داشته باشید که هزینه کامل حمل اسباب به منزل جدید را مشخص کنید .

  • وسیله هایی که به کارتان نمی آید را انبار نکنید

در خانه های ما بسیار از وسایل وجود دارند که یا خراب شده اند و یا به هر نحوه ای غیر قابل استفاده میباشند نگه داری از این گونه وسایل به امید روزی که شاید به آن احتیاج داشته باشیم کاری اشتباه است در نظر بگیرید که شما در هر اسباب کشی خود باید این وسایل را نیز بته بندی کنید و برای حمل و نقل آن به خانه جدید متحمل هزینه شوید و این پس بهترین کار در مقابل چنین وسیله هایی دور ریختن این گونه وسیله ها میباشد .

  • تهیه کردن غذای مورد نیاز خانواده در روز اسباب کشی

    یکی از اشتباهات رایج در اسباب کشی و جا به جایی خانه تهیه نکردن غذای مورد نیاز افراد خانواده در روز اسباب کشی میباشد حتما به این موضوع توجه داشته باشید که روز قبل از اسباب کشی اقدام به تهیه غذای مورد نیاز برای روز اسباب کشی کنید. بهتر است این غذا از نوع سرد باشد زیرا در روز اسباب کشی به دلیل حجم بالای کار شاید امکان گرم کردن غذا وجود نداشته باشد به عنوان مثال میتوانید از ساندویچ الویه به عنوان غذای روز اسباب کشی استفاده نمایید و همچین راه کار دیگر استفاده از غذای آماده و حاضری رستوران ها و فست فود ها میباشد.

    غذای روز اسباب کشی
    غذای روز اسباب کشی
  • حیوان خانگی را با ماشین شخصی خودتان به خانه جدید ببرید

    در خانه بسیاری از ایرانیان حداقل یه نوع حیوان خانگی وجود دارد این حیوان میتواند شامل پرنده و یا سگ و یا سایر حیوانات دیگر باشد . به این نکته توجه داشته باشید که به هیچ وجه حیوان خانگی خود را با ماشین های حمل بار به خانه جدید منتقل نکنید ماشین های حمل بار به دلیل تاریک بودن کابین آن و تکان های شدید موجب ایجاد شک در حیوان شما میشود پس به هیچ وجه حیوان خانگی خود را با ماشین حمل بار جابه جا نکنید.

    حیوانات خانگی در اسباب کشی
    حیوانات خانگی در اسباب کشی
  • همیشه قسمت های شلوغ خانه را ابتدا جمع آوری کنید

    یکی از اشتباهات رایج در اسباب کشی و جابهب جایی خانه شروع جمع آوری وسایل و اسباب از اتاق ها و مکان های خلوت خانه میباشد . توصیه ما این است ابتدا از جاهای شلوغ خانه مانند آشپزخانه اقدام به جمع آوری وسایل و بسته بندی آن ها کنید با این کار پس از گذشت زمان انرژی بیشتری برای جمع آوری مکان های خلوت خانه خواهید داشت.

در این مقاله تلاش شد تا با ارایه نکاتی درباره اسباب کشی اصولی از انجام اشتباهات در اسباب کشی تا حد ممکن جلوگیری کرده باشیم.